Mașini de spălat pardoseli Genie de la FIMAP

Mașini de spălat pardoseli – Genie, de la FIMAP

Genie este un adevărat geniu în lumea mașinilor de curățat pardoseli, reușind să spele, să usuce și să dezinfecteze suprafețele într-o singură trecere.

Este soluția ideală pentru:

  • birouri, restaurante, cafenele, centre wellness, saloane de coafură, buticuri, spălătorii, săli de clasă, cabinete medicale, clinici dentare și veterinare, farmacii, cămine de bătrâni, teatre, bucătării, laboratoare, supermarketuri, măcelării, trenuri și metrouri, locuințe, hoteluri și multe altele.

Genie revoluționează piața tradițională de curățenie, având în vedere că 90% din suprafețele de până la 1000 mp sunt curățate cu sisteme manuale extrem de costisitoare și ineficiente.

Timpul de curățare și costurile de operare sunt reduse semnificativ, iar oboseala operatorului și riscul de accidente datorate operațiilor repetitive sunt diminuate considerabil.

Descoperiți puterea și eficiența lui Genie – mașina de șters care îți face viața mai ușoară și curățenia mai eficientă!

mode de functionare masina de spalat pardoseli

CUM FUNCȚIONEAZĂ GENIE?

Cu ajutorul inovatorului ștergător parabolic care se rotește în jurul periei, Genie curăță și usucă perfect chiar și pe trasee curbe, fără a fi nevoie ca operatorul să urmeze o linie dreaptă. De asemenea, designul mânerului asigură o flexibilitate de 180°, Genie reușind să curețe și de-a lungul pereților, fiind ideal pentru spațiile înguste și aglomerate.

Forma mașinii și mânerul mobil permite utilizarea Genii inclusiv sub mese sau rafturi.

Genie este compact fără a face compromisuri de la calitatea sarcinii.

Datorită dimensiunii sale, Genie poate fi depozitat pliat vertical.

Genie B vine cu un încărcător de baterie încorporat, facilitând procesul de reîncărcare.

Utilizarea acestei mașini de curățenie este extrem de ușoară și intuitivă: pur și simplu se umple rezervorul cu soluție de apă și detergent, se montează peria și se coboară ștergătorul pentru a începe operațiunea de curățare.

Pentru a menține performanța optimă în utilizarea Genie, este important să efectuezi o curățare periodică a filtrului de aspirație, a furtunului ștergătorului și a cauciucurilor ștergătorului. În plus, rezervorul de colectare poate fi ușor scos pentru golirea simplă a deșeurilor.

Este un adevărat geniu al igienizării, iar întreținerea sa este ușoară datorită accesului simplu la rezervor și filtru. Componentele de înaltă calitate asigură o durată lungă de viață și fiabilitate, cu costurile totale de utilizare reduse.

Genie este disponibil în variantele Genie E (electric), Genie B (cu baterie) și Genie Bs (cu perii cilindrice), fiind potrivit pentru curățarea zonelor mici și aglomerate.

Genie E

Genie B

Genie BS

OFERTA NOASTRĂ

Dionis are in ofertă următoarele variante de mașini inteligente de curățat pardoseli FIMAP Genie:

  • Genie E – variantă alimentată de la rețeaua electrică;
  • Genie B – variantă cu baterie de acumulatori
  • Genie BS – variantă ultracompactă cu acumulatori, potrivită pentru curățarea zonelor mici și aglomerate.

Dionis vă oferă și produsele de curățare pe care le puteți folosi cu Genie:

  • Evans Low Foam Heavy, detergent alcalin pentru pardoseli, neparfumat, nespumant, special pentru folosire cu mașini automate, recomandat pentru curățarea pardoselilor inclusiv în zone de preparare a mâncării;
  • Evans Low Foam Light, detergent alcalin pentru pardoseli, neparfumat, nespumant, special pentru folosire cu mașini automate, recomandat pentru curățarea pardoselilor;
  • Tawip Vioclean, detergent parfumat pentru pardoseli ce formează o pelicula protectoare cu efect antistatic si aderenta ridicată.

Dionis vine cu Genie la dumneavoastră!

Nimic nu ne convinge mai bine decât ceea ce vedem cu ochii noștri.

Dacă vreți să vedeți o mașină FIMAP Genie la lucru și nu oricum, ci la lucru în spațiul dumneavoastră, puteți programa o vizită demonstrativă asigurându-vă astfel că Genie vă satisface nevoile specifice.

Veți vedea astfel că Genie este cu adevărat genial!

FUNCȚIONARE ȘI UTILIZARE

Contact

CATALOG

MAGAZIN