INSTITUTII

PRODUSE SI ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU CURATENIE

O abordare integrata

In decursul timpului, am capatat experienta necesara deservirii clientilor din acest domeniu. Impreuna cu recomandarile clientilor nostri si cu un portofoliu de produse adecvat, venim in intampinarea nevoilor dvs., fie ca este vorba de un nivel superior de igiena, fie ca urmariti imbunatatirea indicatorilor de performanta.

In aceasta directie lucram indeaproape cu inginerul de mentenanta sau cu managerul de calitate pentru a identifica punctele in care putem aduce imbunatatiri.

Dupa ce analizam nevoile specifice, alcatuim si va prezentam planuri clare de imbunatatire a indicatorilor de igiena la locul de munca, calitate si performanta, ajutandu-va sa aveti un loc de munca mai placut si mai eficient.

Ce oferim?

Stim ca fara suportul nostru activitatea dvs. nu s-ar desfasura in cele mai bune conditii, asa ca ne ocupam noi de:

  • instruirea personalului
  • interventiile tehnice in cazul avariei echipamentelor de curatenie.

In plus, puteti fi siguri de un serviciu prompt ori de cate ori ne solicitati.

Avantaje

Concret, Dionis Hygiene & Cleaning Solutions va pune la dispozitie:

  • Produse de inalta calitate pentru a va sustine in activitatea dvs.
  • Solutii pentru imbunatatirea indicatorilor de calitate si performanta, in conformitate cu cerintele “Continuous improvement process” si
    “Lean management”.
  • Suport tehnic rapid si permanent pentru a nu va aduce intarzieri in procesul de productie.
  • Optimizarea costurilor cu activitatea de curatenie prin analiza nevoilor si identificarea celor mai potrivite solutii.

OFERTA PERSONALIZATA

Fiecare locatie are cerinte specifice, bugete de respectat si standarde de respectat. Cereti o oferta in concordanta cu specificul locatiei dvs.