RETAIL

PRODUSE SI ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU CURATENIE

O abordare integrata

De la micile magazine stradale pana la marile centre comerciale este important ca imaginea si prezentarea magazinului sa atraga consumatorii.

Asa cum multe magazine ofera orare de lucru extinse sau chiar non-stop, curatenia trebuie facuta, in multe cazuri, si in timpul zilei, atunci cand clientii sunt prezenti in magazine. In aceste situatii trebuie sa va asigurati ca nu puneti clientii magazinelor in pericol sau personalul propriu.

Folosind utilaje si produse de calitate, va asigurati ca veti indeplini standardele de igiena propuse si ca oferiti clientilor dvs. un spatiu curat si placut din care sa-si faca cumparaturile si in care sa revina cu placere. Mai mult de atat, stim ca o atentie deosebita este acordata spatiilor de preparare si vanzare alimente, astfel ca, impreuna cu medicul veterinar si cu departamentul de food safety, urmarim aplicarea intocmai a normelor HACCP. Dionis Prestcom va sustine cu cele mai adecvate produse, cu planuri de igiena si proceduri de curatenie, instruiri de personal si audituri de curatenie

Ce oferim?

Stim ca fara suportul nostru activitatea dvs. nu s-ar desfasura in cele mai bune conditii, asa ca ne ocupam noi de:

  • instruirea personalului
  • interventiile tehnice in cazul avariei echipamentelor de curatenie.

In plus, puteti fi siguri de un serviciu prompt ori de cate ori ne solicitati.

Avantaje

Prin aportul nostru va putem garanta:

  • Produse specifice pentru igienizarea tuturor zonelor din magazin, inclusiv zona de gastro.
  • Realizarea de instruiri, planuri si proceduri de igiena, cat si audituri de curatenie.
  • Livrare prompta a comenzilor si suport tehnic permanent.
  • Costuri reduse in utilizare.

OFERTA PERSONALIZATA

Fiecare locatie are cerinte specifice, bugete de respectat si standarde de respectat. Cereti o oferta in concordanta cu specificul locatiei dvs.