1

Membru din 2013 al grupului INPACS, Dionis Hygiene & Cleaning Solutions a imbratisat viziunea globala a acestuia prin aplicarea principiilor ce au stat la baza dezvoltarii ideii de “One-Stop-Shop-Solution-Provider” la nivel local. Drept urmare, cea mai importanta parte a activitatii noastre este aceea de a va optimiza lantul de aprovizionare printr-o combinatie de produse si servicii personalizate.

Avand o experienta indelungata in acest domeniu si beneficiind de suportul partenerilor nostri, suntem oricand pregatiti sa va oferim cea mai buna propunere de produse, servicii si cost pentru a va ajuta sa va eficientizati activitatea.

2

 

INPACS defineste si se regaseste in conceptul de “One-Stop-Shop-Solution-Provider” ca fiind partenerul tau global, furnizor de produse de curatenie, igiena, echipamente curatenie si consumabile de catering. Obiectivul nostru este acela de a va oferi o gama completa de produse si servicii de o calitate superioara, optimizandu-va astfel procesele interne si costurile aferente.

INPACS are o acoperire locala puternica si este prezent in peste 35 de tari, prin cele 300 de branse nationale. Grupul a fost fondat in 2004 si a devenit in scurt timp un distribuitor international de renume, avand in 2013 o cifra de afaceri de 2 miliarde de euro. Avem acces la peste 14.000 de produse de igiena si curatenie, toate acestea disponibile in depozitul nostru local sau in cel central din Berlin, Germania.

In 2005, s-au pus bazele unei aliante puternice cu partenerul din Statele Unite ale Americii, Network Services, urmand ca in 2013 grupul sa se extinda si in Australia.

INPACS

 

 

 

 

 

Parteneri