Semperit, furnizor nou pentru manusi de protectie

Ca urmare a parteneriatului cu INPACS, suntem bucurosi sa anuntam ca am pus bazele unei noi colaborari cu compania austriaca Semperit AG Holding. Dezvoltator, producator si distribuitor de produse din plastic si cauciuc, acestia se adreseaza sectorului medical si industrial cu urmatoarele produse: manusi de examinare si chirurgicale, furtune hidraulice si industriale, benzi transportoare, profile de construtii, cabluri pentru transportoare pe cablu si produse pentru suprastructuri feroviare.

Incepand cu aceasta luna, puteti gasi la noi manusi refolosibile din cauciuc din gama Sempertip si manusi de unica folosinta pentru examinare din vinil, latex sau nitril din gama Semperguard.

Compania a fost fondata in 1824, in Viena, Austria si are centrul de cercetare si dezvoltare in Wimpassing. Grupul Semperit angajeaza in prezent 10.500 de persoane in toata lumea, incluzand 7.000 in Asia si mai mult de 770 in Austria. Grupul are 22 de fabrici in Europa, Asia si America. In 2013, Semperit a generat vanzari de 906 milioane euro.