Flip book element

Ustensila ergonomica pentru colectare gunoi TTS

153,00 lei

Ustensila ergonomica pentru colectare gunoi TTS, ideala pentru colectarea deseurilor urbane sau periculoase, realizata din plastic si aluminiu.

Read more

Suport de perete pentru ustensile Unger Hang Up

116,00 lei

Suport de perete pentru ustensile Unger Hang Up, pentru trei ustensile ce sunt inserate din fata in rulouri de cauciuc. Practic si ideal pentru acces rapid. Pur si simplu atasati de perete, folosind dibluri. Pentru manere cu diametru de 21 – 32 mm.

Read more

Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri

106,00 lei

Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri foarte usoara si simplu de manevrat. Maner din metal cu carcasa din plastic. Galeata Unger include suport din plastic pentru lavete de spalare si raclete.

Read more

Scurgator pentru galeata Unger 28 litri

100,00 lei

Scurgator pentru galeata Unger 28 litri, sustine racleta de 45 cm.

Read more

Galeata pentru curatarea ferestrelor Unger 28 litri

188,00 lei

Galeata pentru curatarea ferestrelor Unger 28 litri, dispune de marcaje de masura si 2 canale de scurgere. Sustine racleta de 45 cm. Accesorii optionale: capac, suport sita.

Read more

Detergent anticalcar pentru geamuri Unger Rubout 500 ml

114,00 lei

Detergent anticalcar pentru geamuri Unger Rubout 500 ml, solutie concentrata pentru curatarea profesionala a ferestrelor. Indeparteaza petele de apa, rugina, depuneri minerale, calcar si reziduuri de sapun.

Read more

Burete pentru sistem Unger Fixi

19,00 lei

Burete pentru sistem Unger Fixi, un sistem de curatare inovator, ideal pentru curatarea suprafetelor mari si inalte, cum ar fi barcile si vehiculele. Este mentinut ferm prin strangerea rozetei de blocare a clampului.

Read more

Perie aspra pentru sistem Unger Fixi

60,00 lei

Perie aspra pentru sistem Unger Fixi, un sistem de curatare inovator, ideal pentru curatarea suprafetelor mari si inalte, cum ar fi barcile si vehiculele. Peria aspra indeparteaza efectiv murdaria persistenta.

Read more

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.