Dionis Prescom SRL devine membru al grupului INPACS

Incepand cu anul 2013, Dionis Hygiene&Cleaning Solutions devine membru al INPACS si introduce un concept inovator pe piata produselor de curatenie profesionala din Romania – “One-Stop-Solution-Provider”. Acest concept integrat de achizitii permite clientilor sa-si satisfaca nevoile de bunuri de consum, cum ar fi produse de igiena si curatenie, consumabile si ambalaje, toate de la un singur furnizor.

Fondat in 2004, INPACS este un distribuitor international de produse si sisteme de curatenie profesionala si acopera peste 400 de arii de expertiza in domeniu. “Gandeste global, actioneaza local” este sloganul sub care INPACS a format alianta celor mai mari distribuitori din Europa, impreuna cu grupul american Network Services Company, astfel devenind un distribuitor global pentru produse de curatenie, igiena si ambalare.

Prin semnarea parteneriatului cu INPACS, Dionis Hygiene&Cleaning Solutions isi consolideaza pozitia pe piata curateniei profesionale din Romania si se specializeaza in distributia de echipamente profesionale de curatenie, detergenti si ustensile.

„INPACS a dorit un parteneriat pe piata romaneasca, care sa confere incredere si solutii profesioniste indreptate spre servirea clientilor actuali si extinderea portofoliului de clienti. Sa fim parte a grupului INPACS ne aduce un potential semnificativ de dezvoltare. In afara de servirea clientilor INPACS din Romania, avem oportunitatea de a demara colaborari cu furnizori strategici si de a atrage noi clienti de talie internationala” afirma Daniel Tara, director de vanzari Dionis Hygiene&Cleaning Solutions.